password reset

John Pykett

Persona non grata
Joined
Oct 24, 2016
Messages
580
Reaction score
79
Points
28
Age
20
My Satellite Setup
Dish setup: 80cm Motorized Dish, TM-5402 HD M3. This setup goes from 1w to 28.2e

My computer setup: AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz processor and 8GB of ram. Graphics Card is NVIDIA GTX 750 Ti. OS: Windows 10 64 Bit
My Location
Hucknall, United Kingdom
hello how do i get my password reset?
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,129
Reaction score
7,953
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Have you forgotten it, or do you simply wish to change it?
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,590
Reaction score
6,904
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
What machine are you trying to reset ?
 

John Pykett

Persona non grata
Joined
Oct 24, 2016
Messages
580
Reaction score
79
Points
28
Age
20
My Satellite Setup
Dish setup: 80cm Motorized Dish, TM-5402 HD M3. This setup goes from 1w to 28.2e

My computer setup: AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz processor and 8GB of ram. Graphics Card is NVIDIA GTX 750 Ti. OS: Windows 10 64 Bit
My Location
Hucknall, United Kingdom
Have you forgotten it, or do you simply wish to change it?
i have forgotten it because im trying to associate my google account with my account on here but i cant do it without knowing the password
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,129
Reaction score
7,953
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Ok, you'll need to wait for an Admin.

We Mods don't have the key to the magic box.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,590
Reaction score
6,904
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
i have forgotten it because im trying to associate my google account with my account on here but i cant do it without knowing the password

How did you log on to make this thread ?
 

Mickha

Super Moderator
Staff member
Joined
Dec 10, 2004
Messages
5,511
Reaction score
628
Points
113
My Satellite Setup
1.2M Channel Master, 1224 motor, VU+ Duo 2
My Location
North West
My browser remembers my login details, so I only need to use my username, and password, if I delete all details from my browser, passwords, cookies, etc..
Perhaps John has the same set up.
I do keep details, of all my passwords, on my home PC, so I have instant access, to them, to copy, and paste, when needed.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
30,590
Reaction score
6,904
Points
113
Age
56
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
The password reset is available regardless of whether somebody is logged in or not. There should be no need to ask on an open forum.
 

John Pykett

Persona non grata
Joined
Oct 24, 2016
Messages
580
Reaction score
79
Points
28
Age
20
My Satellite Setup
Dish setup: 80cm Motorized Dish, TM-5402 HD M3. This setup goes from 1w to 28.2e

My computer setup: AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz processor and 8GB of ram. Graphics Card is NVIDIA GTX 750 Ti. OS: Windows 10 64 Bit
My Location
Hucknall, United Kingdom
finally i managed to do it.
 

Lazarus

Tout Rond Bon Oeuf
Staff member
Joined
May 29, 2009
Messages
26,129
Reaction score
7,953
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
Top