Help Required Reoccuring problem after logging in.

R

RichardCoulter

Member
Messages
175
My Satellite Setup
TV with built in Freeview & Freesat / Virgin Media TiVo V6 box
My Location
UK
For the past few weeks, whenever I log in, the forums show up

L
I
K
E

T
H
I
S

I've only been able to post this by logging in via the Chrome Incognito Mode!
 
PaulR

PaulR

Dazed and Confused Admin
Staff member
Messages
16,787
My Satellite Setup
-----------See sig-----------
My Location
Wirral, NW UK and Vaucluse, France.
What browsers have you tried and failed with?

Have you tried clearing cookies?
 
Analoguesat

Analoguesat

Administrator
Staff member
Messages
48,240
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Skybox F3
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
Sounds like the CSS isnt loading properly. Try a Ctrl+F5 refresh - that should clear the cache and force a full page reload. If that doesnt work then clear all your cookies. Like this :D

cookie-monster.jpg
 
sonnetpete

sonnetpete

Grumpy Old Moderator
Staff member
Messages
7,576
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Last time I did that, I put on a kilo...
 
R

RichardCoulter

Member
Messages
175
My Satellite Setup
TV with built in Freeview & Freesat / Virgin Media TiVo V6 box
My Location
UK
I use a tablet and the Google Chrome browser. I regularly clear cookies too.

Also, I no longer get alerts to say that replies have been made to threads that I'm subscribed to??
 
Top