14W - Express AM8

blademedia

Member
Joined
Jul 29, 2016
Messages
1,941
Reaction score
1,920
Points
113
My Satellite Setup
Sky
My Location
UK
Getting good signals from the Ku fixed 1 beam, English audio on the radio channels 10955/1555 H.
 

VodzigorLans

Regular Member
Joined
May 8, 2015
Messages
291
Reaction score
450
Points
63
My Satellite Setup
Setup is down atm
My Location
RU, Saint Petersburg
Take a look at my signal of 11537 H 3200 2/3.:)
P.S. just kidding. It is just a test carrier at Europe beam that look exactly like an Africa beam tp but this one is empty inside.

2017-07-18 19_07_24-Signal Analyzer.jpg
 

pontiend

Contibruter
Joined
Dec 12, 2007
Messages
3,068
Reaction score
3,549
Points
113
Age
81
Location
South Yorkshire
My Satellite Setup
See Signature
My Location
south yorkshire
Fine here that one.No channels.
TBS6983 100cm Dish.
 

Attachments

  • 14w 2.jpg
    14w 2.jpg
    123.9 KB · Views: 56

VodzigorLans

Regular Member
Joined
May 8, 2015
Messages
291
Reaction score
450
Points
63
My Satellite Setup
Setup is down atm
My Location
RU, Saint Petersburg
It seems like 11552 H 30000 data tp started and it blocks BYU TV tp at 15W... :mad:

2017-07-18 21_35_19-Signal Analyzer.jpg
 

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
Sorry but could not find a thread on Telstar 12 at 14.8W, so posting in this one!

Just noticed that ESPN 901 Caribean and 902 Syndication on 12609/H/7552 and The Fight Network on 12707/H/3700 are currently FTA - but only after I was in the SX88 menus and in process of deleting some of multilanguage versions of the EU:..... channels - before I did that, the ESPN/TFN channels didn't decrypt.

Then I began to notice that when I changed to other channels those ESPN/TFN channels sometimes completely lost any signals - but going back into the Channel Editor, selecting them for deletion and then "waiting a bit" brought them back again, and they were/still available from the normal channel selection menu ATM.

Puzzling - can anyone explain this.?
 

Dave5118

Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
334
Reaction score
231
Points
43
Age
60
My Satellite Setup
1.5m Gibertini with Inverto 5434 Unicable Hybrid LNB.
TBS 6903 with EBSPro
Vu+ Uno 4K SE
Edision OS Nino Pro
Starsat 2000HD Hyper
Sky Q Silver
Sky minidish with Sky Q Hybrid LNB
My Location
Nr Manchester UK
Just noticed that ESPN 901 Caribean and 902 Syndication on 12609/H/7552 and The Fight Network on 12707/H/3700 are currently FTA - but only after I was in the SX88 menus and in process of deleting some of multilanguage versions of the EU:..... channels - before I did that, the ESPN/TFN channels didn't decrypt.
Nope, still all encrypted, your EMU is decrypting them.
 

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
Nope, still all encrypted, your EMU is decrypting them.
Interesting - so the SX88 with f/w version 1.05.18 can decrypt those channels :-clap- never realised that (not that I'll ever be a fan of channels like TFN and those ESPN ones):rolleyes:
 

Satfaca

Specialist Contributor
Joined
Aug 2, 2008
Messages
685
Reaction score
949
Points
93
Location
Melmac (46N, 14.5E)
My Satellite Setup
Prodelin PFA 340 cm + H2H motor + Seavey ESR-124H Corotor
Prodelin PFA 240 cm + EGIS ProfiTracker + Chaparral PR1 Ku feed
Octagon SF8008 (Twin & Combo) + TBS 6925
Chaparral M140 + Echostar DVR-7000 HDD + Lyngbox
My Location
Melmac
From a TV point of view not much has been happening @ 14West but ... there is a lot of traffic though...

14W_H.png
14W_V.png
 

Analoguesat

Administrator
Staff member
Joined
Jul 26, 2003
Messages
50,928
Reaction score
11,369
Points
113
Location
Scottish Borders
My Satellite Setup
TM 5402HD
Sky+ UK.
My Location
Scottish Borders
IRIB txions visible here but a lower strength than some of the others - maybe because of the 3/5 fec.
 

Kypros_Pambou

Regular Member
Joined
Feb 18, 2016
Messages
198
Reaction score
320
Points
63
My Satellite Setup
Owner of Cy Satellite Center (FB: Cy Satellite Center)
Dreamboxes: 8000ssss,7080ss,7020hd,Vu Solo 4K,Tandberg EN8092
TBS:6985,6925,5925usb
AMS 3.4m motorised,Titosat 2.1m
5 Pace&Arris IPTV Gateways
My Location
Greek Cyprus
Reception of Irib Package ( 11670 Hor )
 

Attachments

  • 14W - 11670 Hor ( Irib Package ) with 2.1m.png
    14W - 11670 Hor ( Irib Package ) with 2.1m.png
    387.3 KB · Views: 32

cybertomanek

Member
Joined
May 24, 2017
Messages
76
Reaction score
116
Points
33
Age
27
My Satellite Setup
Laminas AS-1500 +Jaeger SMR 1224 80E - 45W
U2C Denys H.265
My Location
Poland
11671 H DVBS2/8PSK 3/5
 

Attachments

  • Screen Shot 01-24-23 at 07.54 AM.JPG
    Screen Shot 01-24-23 at 07.54 AM.JPG
    240.7 KB · Views: 28
  • Screen Shot 01-24-23 at 07.54 AM 001.JPG
    Screen Shot 01-24-23 at 07.54 AM 001.JPG
    301.5 KB · Views: 39

dreamsat

Specialist Contributor
Joined
Mar 23, 2018
Messages
1,259
Reaction score
1,867
Points
113
My Satellite Setup
2,20m Kathrein, 3,7m Andrew, KU,KA,C,C-Ext. LNBs
My Location
germany
a new Transponder (IRIB Packet) at 11554 V 30000 DVBS2/8PSK 3/5 (1,20m)
 

Attachments

  • 14,0° West 7.jpg
    14,0° West 7.jpg
    282.3 KB · Views: 27

satesco

Specialist Contributor
Joined
Aug 10, 2008
Messages
2,024
Reaction score
2,832
Points
113
My Satellite Setup
seven antennas,one toroidal with 16 lnbs,
6 satellite receivers,2 Meters,9 PC cards(tbs6983,6903,6590,6504,6522,6209,2603,6909X,6903X,6902se,skystar hd2),2 tuners usb-tbs5927 & tbs5925,Skystar HD.
Satellite reception between 100.5E-50.0W
My Location
Romania
I want someone to try to lock 11072 H,1790,1/4. I succeeded only with IQmonitor, but without finding out what stream it has.
I have used dvb applications(Crazyscan.EBSpro, etc.) under Windows and other dvb cards, but I have not gotten any stream information.
What's strange about this mux is that the signal is strong, but it isn't easy to lock despite this apparent advantage.
 

Attachments

  • 14°0W_11072_H_1.jpg
    14°0W_11072_H_1.jpg
    166.9 KB · Views: 26
  • 14.0W_10950-11700 H_2023-03-15_17-04-21.jpg
    14.0W_10950-11700 H_2023-03-15_17-04-21.jpg
    385.9 KB · Views: 16
  • 14.0W__11400-11700 V_2023-03-15_17-39-48.jpg
    14.0W__11400-11700 V_2023-03-15_17-39-48.jpg
    247.2 KB · Views: 20

cybertomanek

Member
Joined
May 24, 2017
Messages
76
Reaction score
116
Points
33
Age
27
My Satellite Setup
Laminas AS-1500 +Jaeger SMR 1224 80E - 45W
U2C Denys H.265
My Location
Poland
11638 V DVB-S2/QPSK 16574 1/2 (RT etc)
11555 V 30000 DVB-S2/8PSK 3/5 (IRIB etc)
 

Attachments

  • Screen Shot 03-17-23 at 06.49 AM.JPG
    Screen Shot 03-17-23 at 06.49 AM.JPG
    230.7 KB · Views: 15
  • Screen Shot 03-17-23 at 06.49 AM 001.JPG
    Screen Shot 03-17-23 at 06.49 AM 001.JPG
    269.1 KB · Views: 13
  • Screen Shot 03-17-23 at 06.50 AM.JPG
    Screen Shot 03-17-23 at 06.50 AM.JPG
    327.5 KB · Views: 11
  • Screen Shot 03-17-23 at 06.50 AM 001.JPG
    Screen Shot 03-17-23 at 06.50 AM 001.JPG
    337.9 KB · Views: 11

rodscha

Specialist Contributor
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,469
Reaction score
422
Points
83
Age
69
Location
carcassonne south France(Languedoc)
My Satellite Setup
See signature
My Location
carcassonne south france,700ks south of Paris ,300k N of Barcelona
Good morning!
is 11555V30000 a new transponder?
Just a copy of a previous one by content
 

rodscha

Specialist Contributor
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,469
Reaction score
422
Points
83
Age
69
Location
carcassonne south France(Languedoc)
My Satellite Setup
See signature
My Location
carcassonne south france,700ks south of Paris ,300k N of Barcelona
I noticed Channel one seems yo have "migrated " to 53E,so says a testcard.
That was labeled "test"
 

LeBelge

Member
Joined
May 14, 2015
Messages
303
Reaction score
151
Points
43
My Satellite Setup
2x Triax TD 110, 2x Edision OS Mio 4K (plus), Edision OS Mini 4K, Edision OS Nino Pro
My Location
Belguim
I noticed Channel one seems yo have "migrated " to 53E,
This one is www.1tv.com for Europe
The Voice of Russia is here in HD ( via free VPN )
or without a VPN from sites find on yandex.ru but you have to know how to search in Russian.
Pas pour toi donc.
 

rodscha

Specialist Contributor
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,469
Reaction score
422
Points
83
Age
69
Location
carcassonne south France(Languedoc)
My Satellite Setup
See signature
My Location
carcassonne south france,700ks south of Paris ,300k N of Barcelona
well,the 1tv.com is then easier to catch,it gives channel1 direct and as podcasts...
it's just the sat transmission that's missing!
so,it' s computer screen instead of tv... fine!
 

LeBelge

Member
Joined
May 14, 2015
Messages
303
Reaction score
151
Points
43
My Satellite Setup
2x Triax TD 110, 2x Edision OS Mio 4K (plus), Edision OS Mini 4K, Edision OS Nino Pro
My Location
Belguim
The real channel 1 for Russia is this one:
www.1tv.ru
the european version
www.1tv.com
does not show "The Voice".
Yesterday evening I watched it on a 50 inch Full HD TV screen, via a 7 meter HDMI cable between the computer and the TV set.
The signal coming from Internet is 1080p while that from the satellite 14°W or 53°E is only 576i.
Ce soir à 21H10 c'est au tour de "The Voice" sur TF1 en 1080i depuis 5°W.
 
Top