all genuine viasat satellite hd boxes did not show 3pm today

paxrax

Regular Member
Joined
Jul 18, 2009
Messages
191
Reaction score
0
Points
16
Age
54
My Satellite Setup
☆☆☆vu+ duo☆☆☆
dm800s (rev m)☆☆☆
dm800s (rev l3)☆☆☆
1m motorised dish☆☆☆
zone 1 sky dish☆☆☆
My Location
uk
lol, found it!

hxxp://www.lj-sport.com/Channels/viasat.html

looks like diema for the weekend then!
 

pmbuzz

Member
Joined
Dec 8, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
2xSky+HD boxes 1xSky3D box 2xViasat boxes 1xSkyItalia 1xAl Jazeera
My Location
Somerset
Would this affect games that are due to be shown on Sunday and or Monday, do you think ?
 

leez

Regular Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
16
Age
53
My Satellite Setup
tm 9100 tm 1500 ci dm box 600 1 m dish polar mount 12 inc acuator v box 2 cas 3 dragon diablo gamma
My Location
england
can anyone confrim anywhere its just the latvia and lit .. that have been effected etc ..

any reports of swedish ones
 

moosegoose

bog standard
Joined
Jul 2, 2007
Messages
296
Reaction score
0
Points
0
Age
63
My Satellite Setup
80 cm dish hh motor teco tm1000 dreambox 7020
cas 3interface
dragon cam.promax tv explorer 2.
My Location
norwich
leez said:
can anyone confrim anywhere its just the latvia and lit .. that have been effected etc ..

any reports of swedish ones
yes all viasat services effected including sweden.
 

leez

Regular Member
Joined
Jun 8, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
16
Age
53
My Satellite Setup
tm 9100 tm 1500 ci dm box 600 1 m dish polar mount 12 inc acuator v box 2 cas 3 dragon diablo gamma
My Location
england
thanks for reply friend
 

fergyc

Regular Member
Joined
Mar 22, 2010
Messages
984
Reaction score
0
Points
16
Age
31
My Satellite Setup
VU+ Duo with ViX and OSCAM, Prof Revolution 7301 PCI Card, 2x Dreambox 500S, 80cm Technomate Dish with Inverto Black Ultra and TM-2600 DiSEqC Motor. Technomate TM-300D along with a few zone 1 minidishes that get moved regularly and a zone 2 for 19e a
My Location
Northumberland
So Sweden, Denmark and Lithuania gone?!
 

paxrax

Regular Member
Joined
Jul 18, 2009
Messages
191
Reaction score
0
Points
16
Age
54
My Satellite Setup
☆☆☆vu+ duo☆☆☆
dm800s (rev m)☆☆☆
dm800s (rev l3)☆☆☆
1m motorised dish☆☆☆
zone 1 sky dish☆☆☆
My Location
uk
moosegoose said:
yes all viasat services effected including sweden.

100% on that? When the baltics were off last saturday, the Swedish was on.
 

fergyc

Regular Member
Joined
Mar 22, 2010
Messages
984
Reaction score
0
Points
16
Age
31
My Satellite Setup
VU+ Duo with ViX and OSCAM, Prof Revolution 7301 PCI Card, 2x Dreambox 500S, 80cm Technomate Dish with Inverto Black Ultra and TM-2600 DiSEqC Motor. Technomate TM-300D along with a few zone 1 minidishes that get moved regularly and a zone 2 for 19e a
My Location
Northumberland
Looks like we wait and see. Just looks like the Baltics are affected mind
 

newtolinux

Member
Joined
Dec 6, 2011
Messages
12
Reaction score
0
Points
0
Age
51
My Satellite Setup
t90 wave frontier
My Location
newcastle
it has effected genuine subscribers in there home country as i have stated before. Viasat played such a trick a couple of years back when all of a sudden the hockey was taken off air. They offered subscribers no compensation and i believe it was documented that they had the rights pulled due to financial reasons. So maybe this injunction from EPL is to do with moeny owed or something . Who knows its just keep guessing for now.
 

moosegoose

bog standard
Joined
Jul 2, 2007
Messages
296
Reaction score
0
Points
0
Age
63
My Satellite Setup
80 cm dish hh motor teco tm1000 dreambox 7020
cas 3interface
dragon cam.promax tv explorer 2.
My Location
norwich
paxrax said:
100% on that? When the baltics were off last saturday, the Swedish was on.
we installed several swedish boxes and they all stoped showing pl extra channels and pl hd channels were locked. swedish boxes now showing extra channels locked. if you read through this thread you will see that the Swedish boxes screened the game on a local channel in Swedish.
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
35,698
Reaction score
8,609
Points
113
Age
60
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Since the Viasat boxes do not have the required functionality to drive a motorised dish, the writing was always going to be on the wall if the broadcaster fell into bed (or fell out) with the content provider.

What use are the receivers now ?

_http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5698&rt=nc&_nkw=viasat+receiver&_dmpt=UK_ConEle_SatCableFreeview_RL&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=3&_sc=1
 

rigsby

Member
Joined
Dec 16, 2003
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
My Satellite Setup
Echostar 3000ipVA on 1.1m dish motorised.
My Location
Sale
Yes, i noticed that the other day.

You don't think it is their way of putting people off buying them do you ? ha ha
 

pmbuzz

Member
Joined
Dec 8, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Age
56
My Satellite Setup
2xSky+HD boxes 1xSky3D box 2xViasat boxes 1xSkyItalia 1xAl Jazeera
My Location
Somerset
Channel Hopper said:
Since the Viasat boxes do not have the required functionality to drive a motorised dish, the writing was always going to be on the wall if the broadcaster fell into bed (or fell out) with the content provider.

What use are the receivers now ?

_ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A5698&rt=nc&_nkw=viasat+receiver&_dmpt=UK_ConEle_SatCableFreeview_RL&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=3&_sc=1
d i noticed

Almost £12k !!? That's ridiculous, and i notice they've sold 8 !!!!
 

jdseasider

Regular Member
Joined
Mar 12, 2010
Messages
72
Reaction score
0
Points
6
Age
43
My Satellite Setup
english sky, spiderbox 7000, 1.1m triax dish with tm2600 motor, Acer Aspire 5542
My Location
Blackpool, Lancashire, North West England
was this not similar to when sky hacked tring and buggered them up, but they came back on. I dont think sky can get away with this and they shouldnt be allowed to. They think they can rule the media world and look after themselves when its pubs clubs, and small working mens clubs that will feel the brunt of it. Sky are w*nkers. Rant over good luck everyone who has installed these systems. I have been informed by my latvian friend they wont be blocked forever
 

Topper

Amo Amas Amant Admin
Staff member
Joined
Nov 18, 2004
Messages
23,996
Reaction score
4,019
Points
113
Age
70
My Satellite Setup
Has gone to a good home elsewhere
My Location
Blackburn, Lancashire
jdseasider said:
was this not similar to when sky hacked tring and buggered them up,

When was that? I must have been asleep that year


Please only post what is known to be factual to avoid the forum getting into trouble, don't make things up
 

Channel Hopper

Suffering fools, so you don't have to.
Staff member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
35,698
Reaction score
8,609
Points
113
Age
60
Website
www.sat-elite.uk
My Satellite Setup
A little less analogue, and a lot more crap.
My Location
UK
Last case was 2008/9, and not involving Tring, unless somebody knows different.

_http://www.wired.com/politics/law/news/2008/04/murdoch
 

Burnham Beech

Specialist Contributor
Joined
Jan 1, 2000
Messages
1,047
Reaction score
53
Points
48
I reckon the six 3pms will be shown on Viasat nordic as advertised.

All six games are still showing in the Xtra PL1-6 EPGs with a time of 14:30 -17:00 UK. The matches listed in the EPGs are the same as shown on the well known football site.
 

I.LuV.ManUTd!

Regular Member
Joined
Jun 1, 2010
Messages
219
Reaction score
0
Points
0
Age
30
My Satellite Setup
80cm motorised with quad LNB, static 28.2E with quad LNB, VU+ Duo, DM500S, DM500S, DM800HD, Openbox S9.
My Location
Manchester
I can't even lock to Viasat Sport/Hockey/Xtra PL/TV2 Sport this morning.

Was fine yesterday - no weather issues either.

RU Music, Viasat Hockey, TV1000 Action etc. lock...

Transponder changes?
 

MARK

Regular Member
Joined
May 19, 2003
Messages
144
Reaction score
4
Points
18
Location
Tenerife
Website
www.satellites.co.uk
My Satellite Setup
Sky HD+,Dreambox500HD,800SEHD,tm5402hdCI+SUPER+lots of other STB's,1mtr ISS motorised
Pc's far too many lol
My Location
Good ole Blighty
All ok here...just waiting for the games lol
 

I.LuV.ManUTd!

Regular Member
Joined
Jun 1, 2010
Messages
219
Reaction score
0
Points
0
Age
30
My Satellite Setup
80cm motorised with quad LNB, static 28.2E with quad LNB, VU+ Duo, DM500S, DM500S, DM800HD, Openbox S9.
My Location
Manchester
MARK said:
All ok here...just waiting for the games lol

Must be me then, really need to get the ladders out but it's always raining or too dark!
 
Top