New Forum OS "View" modes - this is getting absolutely CRAZY!

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
About 30 mins ago, I posted this in a thread - that I can't now access:

"PS: this has also given me another issue to report to @chris - I'm now in the "new to me" "SatsUK - wide" mode, and so the whole formatting, links, etc., insertion bar at the top of the edit mode "box" being greyed out and so I can't use any of those options.

PPS: I then looked to report the above "PS" to @chris I couldn't because this.."
thread is not shown in the forum-view that I was using at that time.

BUT, now, I can't seem to see ANY threads after about 8.58 PM in ANY of the available "view" modes!

@chris - I am sure you are trying to "fix" things , but doing that in mid-late evening seems to really be screwing "everything" up tonight.

PS: I now find that I can access some of those threads - BUT ONLY via the links in Alert emails that I got in my email INBOX.
 
Last edited:

ozumo

te wo tsuite
Staff member
Joined
May 26, 2020
Messages
5,221
Reaction score
2,616
Points
113
My Satellite Setup
Raven mk2 zone 2 x4, Channel Master: 90cm x3, 1.2m x2, 1.8m PF. CM polar mount x2, Az/El x3.
My Location
South Durham
No problems here, using the same skin :)
 

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
No problems here, using the same skin :)
Sounds "good" - only wish I had the same "luck".
(just like post #1 above, the formatting etc., menu is still greyed out - SatsUK New mode.)
 

ozumo

te wo tsuite
Staff member
Joined
May 26, 2020
Messages
5,221
Reaction score
2,616
Points
113
My Satellite Setup
Raven mk2 zone 2 x4, Channel Master: 90cm x3, 1.2m x2, 1.8m PF. CM polar mount x2, Az/El x3.
My Location
South Durham
Try a different browser? I'm not keen on the new reply box but it works fine on all skins when using Safari.
 

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
Try a different browser? I'm not keen on the new reply box but it works fine on all skins when using Safari.
Good idea! - default browser here is Firefox, but now, using Chrome, I think I can see all of the latest posts in SatUK New mode - and I can use the formatting, etc., menu bar.

Therefore it appears that the new forum OS is not currently "fully compatible" with some browsers.:oops:
 

sonnetpete

Grumpy Old Retired Moderator and quiz inquisitor..
Joined
Dec 13, 2008
Messages
8,950
Reaction score
3,496
Points
113
Age
73
Website
wordpress.com
My Satellite Setup
Laminas 1.2M fibre dish with an IBU, on a Clarke Tech USALS motor, covering 57E - 24.5W to an Octagon SX88. Displayed on a 20" Dyon LED TV.

Seperate 80 cm dish on 28E with a Humax Freesat for SWMBO.
Free Sat V8 meter. Sony Bravia 46" LCD, Sony BluRay and Home Cinema.
My Location
Normandy, France
Still ok for me on Opera....
 

Lazarus

Retired Moderator
Joined
May 29, 2009
Messages
27,089
Reaction score
8,675
Points
113
My Satellite Setup
80cm Motorised.
Several small Dishes.
Much else.
My Location
North York Moors
No issues at all with Firefox, Chrome or Vivaldi on either Android of Fedora.
 

jeallen01

Specialist Contributor
Joined
Oct 12, 2003
Messages
6,674
Reaction score
2,630
Points
113
My Satellite Setup
See Signature
My Location
Somewhere in England (possibly?)!
OTOH, Iast evening (and then again a few minutes ago) I was logging in via my downstairs laptop and having all those issues with FF - but now, on the main laptop in our office, I'm in SatsUK New mode on FF and I can seem to see all the recent threads, including this one.

Therefore, I'm beginning to think that the issue may be down to the settings within the browser, or at least FF, rather than the choice of browser itself.

BTW: I tried Chrome on the downstairs m/c, but kept getting all those huge banner ads showing - I'll now have to try to find that thread with the instructions for switching them OFF!:confused
 
Top